29 augustus 2019

Steeds meer senioren, maar waar gaan ze wonen?

Onderschatten we de impact van de vergrijzing op de woningvraag?

01 juli 2019

Eerste woningen naar Texel!

Dinsdag 25 juni was het zover! De eerste KLIK 2.VIER woningen gingen naar Texel. Een spannende en nieuwe ervaring, want de woningen werden zowel per vrachtwagen als per boot vervoerd!

22 mei 2019

Ministerie van BZK op bezoek bij PLEKvoor

Marja Appelman, directeur Woningmarkt van het Ministerie van BZK, nam vrijdag 17 mei 2019 een kijkje bij PLEKvoor , producent van 23 van deze woningen om kennis te maken met ‘bouwen in de fabriek’.

17 mei 2019

Open huis 2019

Het open huis van afgelopen donderdag 16 mei was een groot succes. Fijn om te horen en zien dat mensen net zo enthousiast zijn over onze producten als wijzelf. Wij willen graag iedereen bedanken voor hun komst.

03 mei 2019

Interview over project Buurtskap de Tuunen op Texel

Momenteel grote vraag naar sociale huurwoningen, maar in de toekomst mogelijk sprake van krimp. Hoe ga je daar mee om? Zig Websoftware interviewt Jan van Andel van Stichting Woontij over het innovatieve project Buurtskap de Tuunen.

26 april 2019

Soesterberg.nu op bezoek bij PLEKvoor

​Eergisteren kwam Cor van soesterberg.nu spontaan bij ons binnenwandelen en hij was positief verrast wat hij aantrof in het voormalig Militair Luchtvaart Museum, namelijk de productie van de woningen van PLEKvoor.

26 april 2019

Onze KLIK 1.TWEE in de projectetalage van Platform31

Onze KLIK 1.TWEE woning en vele andere interessante innovatieve en betaalbare nieuwbouwwoningen zijn opgenomen in de projectetalage van Platform31.

27 maart 2019

Eerste KLIK 2.VIER voor Buurtskap de Tuunen naar buiten

De eerste KLIK 2.VIER (voor Buurtskap De Tuunen op Texel, een project van Stichting Woontij) is gisteren naar buiten gegaan. Er wordt nu in de zon aan de finishing touch gewerkt.

24 januari 2019

Koning opent Tech Campus in Nieuwegein

Vanmorgen hoog bezoek op ROC Midden Nederland! Onze koning opende de nieuwe Tech Campus, maar hij heeft vooral oog voor die mooie huisjes linksonder in beeld! Komen die je bekend voor? Het zijn PLEKvoor huisjes!

21 december 2018

Studenten Bouw & Interieur ontwerpen modulaire woning voor PLEKvoor

Afgelopen week waren de studenten van Bouw en Interieur College Nieuwegein van ROC Midden Nederland bij ons om hun voorstel voor een nieuw type modulaire woning toe te lichten. Inspirerend om te zien hoe zij dit hebben vormgegeven!

19 december 2018

Samenwerking tussen Woontij (Texel) en PLEKvoor officieel!

Gistermiddag was het officiële moment daar; Jan van Andel (Stichting Woontij) en Bardo Mutsaers (PLEKvoor) zetten hun handtekening onder de overeenkomst voor de 23 woningen die wij gaan maken voor het project Buurtskap de Tuunen op Texel!

26 november 2018

Prefabwoningen de oplossing voor starter

Afgelopen vrijdag was ons 'Vissershuisjes', die wij gaan maken voor Stichting Woontij op Texel, te zien in het AD. In het artikel aandacht voor starters die alleen in 'lege provincies' woonruimte kunnen krijgen.

12 november 2018

'Fabriekswoningen als zoete broodjes van de lopende band.'

Er is een schreeuwend tekort aan betaalbare woningen. De overspannen woningmarkt treft zelfs toekomstige – en bestaande – krimpgebieden. Dat brengt corporaties in een dubbele spagaat.

02 oktober 2018

EenVandaag op bezoek bij PLEKvoor!

Bijzonder bezoek vandaag op ons kantoor! EenVandaag wilde graag wat meer weten over onze manier van modulaire huizen bouwen en over het project voor Stichting Woontij op Texel. Onze Gwendolyn Loois maakt binnenkort haar TV debuut!

05 september 2018

PLEKvoor huisje uitgelicht op Platform 31

Om de bouw van betaalbare woningen te stimuleren, zocht Platform31 betaalbare woningbouwprojecten. Het KLIK 1.TWEE huisje van PLEKvoor werd uitgekozen als een van de meest innovatieve projecten die aan deze criteria voldoen!

22 augustus 2018

Huizen 'van de rollende band' als oplossing tegen woningtekort.

Na het artikel in De Telegraaf nu ook aandacht voor het project op Texel in het Algemeen Dagblad! PLEKvoor gaat 23 woningen maken voor dit project van woningcorporatie Stichting Woontij.

20 augustus 2018

Texel gaat honderd tijdelijke sociale huurwoningen plaatsen.

Samen met Skilpod gaat PLEKvoor voor de opdrachtgever woningbouwcorporatie Stichting Woontij deze tijdelijke woningen realiseren. Wij zijn blij dat deze corporatie, tevens winnaar van de Innovatie Challenge Wonen 2017, openstaat voor innovaties!

10 juli 2018

PLEKvoor update | zomer 2018

Een nieuwe stek voor PLEKvoor! Onlangs zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie. De productiehal op de Zonnebaan werd iets te krap en dus zijn wij op zoek gegaan naar een groter jasje. En die hebben we gevonden! Ons nieuwe adres is: Kampweg 120, 3707 JX Soesterberg