Merken

Wij proberen constant te vernieuwen met de wens en behoefte van de eindgebruiker in gedachte en geven hierbij ruimte aan externe partijen om hun nieuwe innovatieve technologie of materiaal te integreren in ons product.

We hebben een innovatief en intelligent systeem ontwikkeld. De basis wordt gevormd door industrieel geproduceerde koppelbare modules die op locatie aan elkaar geklikt worden; plug & play. Dit systeem brengen we uit onder twee labels, FOOM en KLIK. Beide met eigen producten, een eigen identiteit én doelgroep. 

Onze twee merken FOOM en KLIK hebben beide een eigen identiteit en doelgroep. Daarnaast ontwerpen wij ook klantspecifieke projecten. Altijd op basis van ons innovatieve, slimme systeem.

FOOM staat voor mooier, slimmer en anders, subliem gedesignd woongenot. 
Het merk FOOM verkoopt top gedesignde eindproducten direct aan gebruikers (webshop, eigen winkels) en via derden (wooncorporaties, beleggers etc.), maar altijd vanuit haar eigen merk.

KLIK ontwikkelt moderne, modulaire woningen die uitblinken in intelligente eenvoud.
Het merk KLIK richt zich op het bouwen van moderne, flexibele woningen die geschikt zijn voor permanente bewoning maar ook voor de recreatiemarkt. De woningen zijn opgebouwd uit klikbare modules en een koppelbaar grid.

De ondernemers achter PLEKvoor werken vol passie aan het vernieuwen van de bouwsector. PLEKvoor staat voor duurzaam, kosteneffectief en energieneutraal bouwen.

Purplefield investments is actief betrokken bij PLEKvoor.

Innovatie

Participatie

Bouw

Technologie