FOOM B.HOUSE by MVSA | Molecaten Park Hoogduin, Cadzand Bad

B.HOUSE by MVSA. State of the art design.

Het begon in 2016 met de ontwikkeling van B.HOUSE. De design-hit van 2016 die vooruitstrevend is vormgegeven en 100% is gericht op klantbeleving. Een klein jaar verder heeft B.HOUSE een flinke groei doorstaan. Ook op een berg, aan een kabbelend beekje of op een bijzondere plek in het bos komt dit huis volledig tot zijn recht. Beach, Berg, Beek, Bos; kortom B.HOUSE. Met een fenomenaal design van MVSA Architects is dit een waanzinnige sprong vooruit in look & feel voor de bouw op de recreatie markt.

B.HOUSE is een industrieel geproduceerd product wat is vormgegeven met gebruik van moderne materialen. De basis is een super efficiënte plattegrond. De uitgangspunten zijn 6 slaapplekken en een connectie tussen binnen en buiten. Er wordt gebruik gemaakt van een innovatief installatieconcept met, indien gewenst off-the-grid, centraal accuhuis. 4 volwaardige slaapplekken bevinden zich in iconische cocoons en 2 op de benedenverdieping. De eindafwerking kunt u aanpassen naar behoefte en smaak.

DESIGNED BY MVSA ARCHITECTS

Roberto Meyer (1959) is oprichter en executive director van MVSA Architects. MVSA Architects is een internationaal architectenbureau met een creatief en ervaren team. Al meer dan 30 jaar realiseert MVSA toonaangevende projecten op het gebied van architectuur, master planning en interieurarchitectuur. MVSA mag sinds de realisatie van het ING House grote projecten zoals het Ministerie van Financiën, Rotterdam Centraal Station als onderdeel van Team CS, New Babylon in Den Haag en het nieuwe HagaZiekenhuis tot haar portfolio rekenen.

Plug & play by FOOM

FOOM ziet dat innovaties te weinig hun weg vinden naar de vastgoedmarkt. De traditionele markt lukt dit niet te doorbreken en FOOM is er van overtuigd dat er een ander platform nodig is om innovaties te kunnen realiseren. FOOM richt zich daarom op het creëren van een dergelijk platform zodat er vernieuwing gebracht kan worden en het aanbod beter aansluit bij de klantbehoefte. Wij geloven in mooier, slimmer en sneller. De levertijd is tussen de 8 en 10 weken en plaatsing kan binnen een dag gerealiseerd worden.